Budowa budynku przetwórni owoców i warzyw – konstrukcja, obudowa ścian i dachu
Dodano dnia: 07.09.2020r.
Budowa budynku przetwórni owoców i warzyw – roboty ziemne
Dodano dnia: 16.09.2020r.
Budowa budynku przetwórni owoców i warzyw – podłogi i posadzki
Dodano dnia: 28.09.2020r.
Budowa budynku przetwórni owoców i warzyw –fundamenty
Dodano dnia: 12.10.2020r.
Budowa budynku przetwórni owoców i warzyw – zakup agregatu chłodniczego
- Zapytanie ofertowe: Pobierz
Dodano dnia: 19.10.2020r.
Budowa budynku przetwórni owoców i warzyw – roboty elektryczne
Dodano dnia: 02.11.2020r.
Utwardzenie placu manewrowego kostką brukową
Dodano dnia: 06.05.2021 r.
Beneficjent: Przetwórstwo Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska
Tytuł operacji: „Zakup zbiornika na zalewę z automatycznym dozowaniem oraz utwardzenie placu manewrowego przy budynku Przetwórni Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska”
Cel operacji: Wzrost konkurencyjności oraz zwiększenie produkcji w Przetwórstwie Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska poprzez zakup nowoczesnego urządzenia do przygotowywania i dozowania zalewy do przetworów.
Operacja współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność dla obszaru Lokalnej Grupy Działania „Owocowy Szlak” na lata 2016 – 2022 w ramach Działania 4.2 – Realizacja lokalnych strategii rozwoju kierowanych przez społeczność w ramach Priorytetu 4 „Zwiększenie zatrudnienia i spójności terytorialnej” zawartego w Programie Operacyjnym „Rybactwo i Morze” na lata 2014-2020.
Beneficjent: Przetwórstwo Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska
Tytuł operacji: „Budowa nowoczesnego budynku przetwórstwa owoców i warzyw pełniącego funkcję chłodni oraz zakup nowoczesnego agregatu”
Cel operacji: Wzrost konkurencyjności Przedsiębiorstwa Owoców i Warzyw Anna Wagnerowska
i usprawnienie procesu produkcyjnego poprzez budowę nowoczesnego budynku przetwórstwa owoców i warzyw z funkcją chłodni oraz zakup nowoczesnego agregatu chłodniczego.
Operacja współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność dla obszaru Lokalnej Grupy Działania „Owocowy Szlak” na lata 2016 – 2022 w ramach Działania 4.2 – Realizacja lokalnych strategii rozwoju kierowanych przez społeczność w ramach Priorytetu 4 „Zwiększenie zatrudnienia i spójności terytorialnej” zawartego w Programie Operacyjnym „Rybactwo i Morze” na lata 2014-2020.